Sannegårdens pizzeria eriksberg – Hemkörning och Coop Extra Eriksberg

Sannegårdens pizzeria eriksberg är ett populärt matställe som erbjuder både fantastiska pizzor och hemkörningstjänst. Beläget i Eriksberg, är denna pizzeria känd för sina läckra rätter och snabba service. Dessutom finns Coop Extra Eriksberg i närheten, vilket ger besökarna en bekväm möjlighet att handla sina matvaror.

Sannegårdens pizzeria eriksberg

Sannegårdens pizzeria eriksberg är ett av Eriksbergs mest uppskattade och framstående matställen. Pizzerian är känd för sin högkvalitativa mat och varierande meny som tillfredsställer både köttälskare och vegetarianer. Med en välkomnande atmosfär och en personal som alltid har ett leende på läpparna, är detta det perfekta stället att besöka för en trevlig middag med familj och vänner.

Men ibland kanske du inte har tid eller möjlighet att besöka restaurangen. Då kan du dra nytta av deras hemkörningstjänst. Du kan enkelt beställa dina favoritpizzor från Sannegårdens pizzeria eriksberg och få dem levererade direkt till dörren. Detta är särskilt praktiskt när du är upptagen med arbete eller har en dag när du bara vill koppla av hemma.

Coop Extra Eriksberg

För de som bor eller besöker Eriksberg finns också Coop Extra Eriksberg i närheten av Sannegårdens pizzeria eriksberg. Coop Extra erbjuder ett brett utbud av matvaror och dagliga grundbehov som gör det enkelt och bekvämt för besökarna att handla allt de behöver på ett och samma ställe.

Att ha Coop Extra Eriksberg så nära till hands gör det möjligt att kombinera ett besök på pizzerian med att göra matinköp samtidigt. Du kan smidigt ta med dig färskvaror och andra matprodukter hem samtidigt som du njuter av en god måltid i en trevlig miljö.

Sammanfattning

Sannegårdens pizzeria eriksberg och Coop Extra Eriksberg är två populära platser för mat och matvaror i Eriksberg. Med Sannegårdens smakrika pizzor och deras bekväma hemkörningstjänst kan du njuta av kvalitetsmat var du än befinner dig. Och med Coop Extra Eriksberg i närheten kan du enkelt och bekvämt handla dina matvaror samtidigt som du besöker pizzerian. Båda platserna erbjuder en fantastisk matupplevelse som du inte vill missa!

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger Sannegårdens Pizzeria i Eriksberg?

Sannegårdens Pizzeria ligger på Eriksberg, nära Coop Extra. För att få hemkörning från Sannegårdens Pizzeria i Eriksberg kan du beställa via deras hemsida eller genom att ringa dem.

Vad erbjuder Sannegårdens Pizzeria för hemkörning?

Sannegårdens Pizzeria erbjuder hemkörning av pizza och andra rätter från deras menyn. De har ett brett utbud av pizzor med olika toppings och även andra rätter som kebabtallrikar och sallader.

Vilken är den bästa pizzan på Sannegårdens Pizzeria?

Det beror på personliga preferenser, men deras populäraste pizza bland kunderna är “Sannegård special” med köttfärs, lök, champinjoner och bearnaisesås. Du kan också prova deras andra specialpizzor eller skapa din egen pizza med dina favorittoppings.

Vad är skillnaden mellan Sannegårdens Pizzeria och Eriksbergs Pizzeria?

Sannegårdens Pizzeria och Eriksbergs Pizzeria är olika pizzerior belägna på Eriksberg. De har sina egna menyer och erbjudanden, så det kan vara värt att jämföra dem och se vilken som passar dina preferenser bäst.

Kan man betala med kort på Sannegårdens Pizzeria?

Ja, du kan betala med kort på Sannegårdens Pizzeria. De accepterar även kontanter och vissa former av digitala betalningar.

Vad är prisklassen på pizzorna på Sannegårdens Pizzeria?

Prisklassen på pizzorna på Sannegårdens Pizzeria varierar beroende på storlek och toppings. Generellt sett ligger priset för en pizza mellan 75-140 kr, beroende på vilken storlek och typ av pizza du väljer.

Vad finns det för parkeringsmöjligheter vid Eriksbergs Pizzeria?

Eriksbergs Pizzeria har parkeringsplatser i närheten där du kan parkera. Det kan dock vara bra att kontrollera eventuella parkeringsregler och -avgifter innan du parkerar.

Finns det några vegetarianalternativ på Sannegårdens Pizzeria?

Ja, Sannegårdens Pizzeria har vegetarianalternativ på sin meny. Du kan välja pizzor med vegetariska toppings eller prova deras vegetariska sallader.

Har Sannegårdens Pizzeria några specialerbjudanden?

Ja, Sannegårdens Pizzeria har ibland specialerbjudanden och kampanjer. Det kan vara värt att följa deras sociala medier eller besöka deras hemsida för att ta del av aktuella erbjudanden.

Vilka öppettider har Coop Extra på Eriksberg?

Coop Extra på Eriksberg har öppet från tidig morgon till sen kväll, vanligtvis mellan 7:00-22:00. Det kan dock vara bra att dubbelkolla öppettiderna på deras hemsida eller genom att ringa butiken.

Artiklen Sannegårdens pizzeria eriksberg – Hemkörning och Coop Extra Eriksberg har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 12 anmeldelser